Foto toevoegen aan een arrangement

In deze handleiding leggen wij u stap-voor-stap uit, hoe u een foto kan toevoegen aan een (nieuw) arrangement en hoe u een toegevoegde foto vervangt bij een arrangement.

Dit artikel bevat de volgende onderwerpen:

1. Foto toevoegen aan een arrangement
  2. Bestaande foto vervangen bij een arrangement

1. Foto toevoegen aan een arrangement
Ga naar Contentbeheer, scroll naar beneden en klik onder Packages op de naam van het arrangement waarvoor u een foto wilt toevoegen. Het toevoegen van arrangementfoto’s is mogelijk bij Package Image en Extra Packages Images.

Het toevoegen van een hoofdfoto gaat via Package Image. De foto die u hier toevoegt, wordt als eerste getoond in de boekingsmodule van het hotel.

Klik op change. Een pop-up scherm opent waar u op Bestand kiezen klikt. Kies een foto uit een map op uw computer, klik op Openen en vervolgens op Save. Wanneer de foto succesvol is opgeslagen zal de foto getoond worden in het pop-up scherm. Klik rechtsonder op close window om dit scherm te sluiten.

Het toevoegen van extra foto’s gaat via Extra package images.

Klik op change. Een pop-up scherm opent. Er kunnen maximaal 12 extra foto’s toegevoegd worden. Klik op een Edit-link en vervolgens op Bestand kiezen. Kies een foto uit een map op uw computer, klik op Openen en vervolgens op Save. Wanneer de foto succesvol is opgeslagen zal de foto getoond worden in het pop-up scherm. Als u nog een foto wilt toevoegen, klikt u op een volgende Edit-link en herhaalt u deze stappen.

Wanneer alle extra foto’s zijn toegevoegd, klik rechtsonder op close window om dit scherm te sluiten.
Klik tot slot op Save room data. De hoofdfoto onder Package Image en de eerste foto onder Extra package images worden nu getoond in de kaders.

3. Bestaande foto vervangen bij een arrangement
Wanneer u de toegevoegde hoofdfoto wenst te vervangen, klikt u onder Package Image op de change button. Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen zoals hierboven beschreven.

Wanneer u een van de extra foto's wenst te vervangen, klikt u onder Extra package images op de change button en vervolgens op Edit-link onder de te vervangen foto. Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen zoals hierboven beschreven.

Vergeet tot slot niet om op de button Save room data te klikken om de aanpassingen op te slaan.

Vragen? Indien u nog vragen heeft over het aanmaken van een arrangement of toevoegen van foto's, neem dan contact op met ons supportteam door een nieuw supportverzoek in te dienen.