Nieuwe functies en oplossingen tot 2018-10-23

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Het Nieuwe Extranet

Verbeteringen

• Supportmenu op tablets Het supportmenu was gedeeltelijk verborgen achter de navigatie op tablets. Nu verschijnt deze vóór de navigatie.

Online Payment

Opgelost

• Teksteditor voor betaallinks In de teksteditor voor betaallinks, diende u eerst dubbel op Enter te drukken voordat een nieuwe regel werd gestart. Nu hoeft u nog maar één keer op Enter te drukken.

Responsive Boekingsmodule

Nieuw

• Personen per kamer filter Het filter voor 'Personen per kamer' is verbeterd! Soms werd dit filter ook weergegeven als u alleen éénpersoons- of tweepersoonstarieven hanteerde. Nu verschijnt het filter niet meer als er één soort tarief wordt gehanteerd. Daarnaast wordt de correcte hoeveelheid personen nu weergegeven.
    imperfect scenario.png

Opgelost

• Grote bedragen op één regel Grote bedragen werden over twee regels verdeeld op de kassabon in de boekingsmodule. Deze staan nu weer op één regel.
    test proof.png

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Links openen in een nieuwe tab Voorheen werden externe links in promotieblokken die begonnen met https://, geopend in in hetzelfde scherm. Nu worden externe links geopend in een nieuw tabblad en leidt de gebruiker niet meer weg van uw website.

Nieuwe websites

• De Volksabdij Prachtig gelegen in een bosrijk gebied op de Brabantse Wal. U bent van harte welkom voor uw feest, bruiloft, overnachting, zakelijke bijeenkomst of welke andere gelegenheid dan ook! www.devolksabdij.nl