Gasten: Dit support center is voor hoteliers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoteleigenaren: Nieuw bij hoteliers.com? Klik hier voor productinformatie.

Hoe voeg ik tekst toe aan een pagina op mijn website?

Tekst toevoegen aan een pagina kan door te gaan naar Pages in uw CMS. Klik op de pagina waar u tekst wilt toevoegen, klik rechtsboven aan de pagina op Add Content en selecteer bij Layout Standaard Pagina

Zie ook het artikel Les 2: Het toevoegen van tekst op pagina's.

Mocht u een suggestie of vraag over dit artikel hebben, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. Mocht u een bug, klacht of een vraag hebben die specifiek voor u geldt, dan raden we u aan om ons een verzoek te sturen via "Een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen