Gasten: Dit support center is voor hoteliers. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hoteleigenaren: Nieuw bij hoteliers.com? Klik hier voor productinformatie.

Hoe voeg ik foto's toe aan een pagina op mijn website?

Foto's toevoegen aan een pagina kan door te gaan naar Pages in uw CMS. Klik op de pagina waar u foto's wilt toevoegen, klik rechtsboven aan de pagina op Add Content en selecteer bij Layout Gallery Slider, Gallery Overview of Background Gallery

Zie ook het artikel Les 3: Het toevoegen van afbeeldingen op pagina's.

Mocht u een suggestie of vraag over dit artikel hebben, dan kunt u hieronder een reactie plaatsen. Mocht u een bug, klacht of een vraag hebben die specifiek voor u geldt, dan raden we u aan om ons een verzoek te sturen via "Een aanvraag indienen" bovenaan deze pagina.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen