Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-02-12

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Het Nieuwe Extranet

Verbeteringen

• Wachtwoord verloopt na 180 dagen Om veiligheid te bevorderen, verloopt uw wachtwoord na 180 dagen automatisch.
  • Hoofdletters in betaallinks e-mailadressen Bij het versturen van betaallinks werden e-mailadressen met hoofdletters niet geaccepteerd. De systemen zijn geupgrade zodat dit wordt toegestaan
  • 'Reasons to book' wijzigen Voorheen kon ons supportteam de tekst in de Price Check Widget alleen aanpassen. Nu kunnen hotel administratoren dat ook.

Opgelost

• Aangepaste 'Reasons to book' zichtbaar Na het aanpassen van de tekst in de Price Check Widget was deze niet direct zichtbaar. Dit hebben we aangepast.

Online Payment

Nieuw

• Optimalisatie checkout Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd in de checkout van Hoteliers.com. Er is een herdesign geweest en het is geoptimaliseerd met betrekking tot de gebruikerservaring. De grootste veranderingen zijn:
    • De kassabon stond rechts. Deze staat nu links.
    • De kassabon heeft een nieuwe lay-out. De bedragen en waar je deze betaalt zijn verduidelijkt.
    • De FAQ's zijn vernieuwd.
    • Het gebruik van fonts is geoptimaliseerd om duidelijkere overzichten te creëren.
    • De informatie onder de garantiemethode is verbeterd.
    • De 'vorige' en 'volgende' knoppen zijn geoptimaliseerd

Opgelost

• Kamertarieven komen niet overeen De tarieven in de bevestiging naar de klant kwam soms niet overeen met de tarieven in het extranet. Dit is gecorrigeerd.

Responsive Boekingsmodule

Nieuw

• Tarieven uitklappen Als er meerdere tarieven zijn zonder beschikbaarheid, klappen de tarieven onder de kamers en de details van de tarieven nu automatisch uit. Daardoor is de kalender met de beschikbare data gelijk zichtbaar. Als er wel beschikbaarheid is, klappen ze niet direct beide uit.
  • De 'Personen per kamer' filter Als je een familiekamer boekt voor 2 personen en kinderen aanvinkt, verschijnen de kamers voor 2 personen met extra bedden nu bovenaan.

• Optimalisatie Boekingsmodule De Boekingsmodule is geoptimaliseerd. De grootste veranderingen omvatten:
    •  De compartimenten voor de kamers
    • De progressiebar bovenaan
    • De plaatjes zijn zwart wit als er een kamer niet beschikbaar is
    • De foto's zijn groter
    • Er staat een icoontje voor het ontbijt om aan te geven of de rate inclusief of exclusief ontbijt is.
    • De kleur van de 'Boek' & 'Toon prijzen' knop

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Geoptimaliseerd menu op mobiel De templates Piccolo en Champagne hebben een verbeterd menu op mobiel. De menustructuur is nu duidelijker.
  • Piccolo template optimalisatie De pagina is nu breder. Contentitems hebben een vaste breedte waarbij rekening is gehouden met ruimte links en rechts. De talenswitch valt minder op. De quickbooker 'Boek' knop is nu hoger en daardoor beter zichtbaar.
  • Vanafprijs Het is nu mogelijk om de vanafprijs aan / uit te zetten bij het kameroverzicht.
  • Navigatie Concierge template Het menu in dit template is nu geschikt voor iPad Pro.
  • De namen van de talen In het talenswitch is de naam van de taal nu weergegeven in de taal van de taal. Zo is Nederlands bijvoorbeeld in alle talen "Nederlands" (en niet Dutch).

Opgelost

• Piccolo kalender De kalender van het template Piccolo wordt nu op de goede plek geopend en het pijltje verschijnt aan de juiste kant.
  • Concierge kalender In dit template open de kalender weer voor de menubalk.
  • Afbeeldingen in de nieuwsbrief Er kunnen weer afbeeldingen toegevoegd worden aan de nieuwsbrief.
  • WordPress plugin Voor de websites die een WordPress plugin gebruiken hebben we de talen in de kalenders aangepast naar de correcte taal.