Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-05-21

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Het Dashboard

Opgelost

• Toon wachtwoord De knop waarmee je het wachtwoord kan zien op het inlogscherm reageerde niet meer. Dit werkt nu weer zoals verwacht.

Online Payment

Verbetering

• Creditcardgegevens verwijderen Als je de status veranderd naar 'waiting for creditcard', nodig je de gast uit om nieuwe creditcardgegevens aan te leveren. Als je dat doet zie je nu een waarschuwing in het extranet. Hier wordt uigelegd dat de oude gegevens worden verwijderd zodra de gast de gegevens aan heeft geleverd.

Fixed

• 2 Decimalen in arrival list In de arrival list werden decimalen afgerond tot 3 cijfers achter de komma. Dit is aangepast naar 2 decimalen achter de komma, zoals u van prijzen gewend bent.

Responsive Hotel Websites