Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-06-04

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Template Conciërge geoptimaliseerd Het template is nog verder geoptimaliseerd om de laatste standaarden en systeemupdates te matchen. De fancybox voor de afbeeldingen is bijvoorbeeld geüpdatet. De marges zijn herzien en geoptimaliseerd waar mogelijk. Op deze manier is uw website weer up-to-date me de laatste industriestandaarden.mceclip0.png
  • E-mails contact formulier De berichten die werden verzonden via het contactformulier kwamen nog wel eens in de spam box terecht. We hebben een instelling aangepast waardoor dit nu minder vaak voorkomt.
  • Positie discount slider Het is weer mogelijk om de plaats van de discount slider van links naar rechts te verplaatsen. Alle templates behalve template Marquee en Champagne kunnen van deze functionaliteit gebruik maken. Voor de overige templates is een vaste positie bepaald in verband met de zichtbaarheid en conversie.

Opgelost

• Annuleringsvoorwaarde indien er verschillende soorten kamers geselecteerd waren, zag de gast maar één soort annuleringsvoorwaarde. Dit komt nu weer overeen met hoe het in het dashboard staat ingesteld.