Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-06-18

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Responsive Boekingsmodule

Nieuw

• A/B-testen Onlangs hebben we het uitvoeren van A/B-tests in de boekingsmodule geïntensiveerd. Deze tests worden gebruikt ter onderbouwing van het implementeren van grote nieuwe features en om kleine tot gemiddelde variaties van functionaliteiten te testen.

Een voorbeeld van een test: Variatie A toont kleinere kamerfoto's, variatie B toont grotere kamerfoto's:

Responsive Hotel Website

Nieuw

• Optimalisatie alle templates Achter de schermen hebben we gewerkt aan het optimaliseren van alle template-websites voor verscheidene browsers zoals Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer en Safari. Een aantal verbeteringen zijn ook prestatiegericht, zoals het behouden van snelheid en zoals bijvoorbeeld de nieuwe fancybox-versie die wordt gebruikt om vergrotingen van afbeeldingen in weer te geven. De grootste aanpassingen zijn gedaan in het template Marquee. Het menu is kleiner en de afbeeldingen zijn vergroot. In Internet Explorer zien foto-albums er nu hetzelfde uit als in andere browsers.

Nieuwe websites

• http://www.villa-vie-cochem.de
    Villa Vie is een klein boutique hotel in Lage an der Mosel. Dit ligt vlakbij Cochem. Met haar 12 kamers en suites wordt dit hotel beschouwd als het mooiste hotel van Cochem.

• https://www.hoteloranjestaete.nl
    Aparthotel Oranjestaete is gelegen in het karakteristieke mansion aan de rand van het centrum. Een plek waar het woord 'moeten' niet bestaat.