Ondersteunde browsers voor producten van Hoteliers.com

De producten die door Hoteliers.com zijn ontwikkeld, worden getest met onderstaande browsers. Oudere browsers kunnen nog steeds worden gebruikt, maar nieuwere functies kunnen er niet uitzien of werken als bedoeld is. We raden u aan altijd de meest recente versie van een browser te gebruiken.

In dit artikel:

Twee soorten gebruikers

Omdat we hotelmedewerkers kunnen adviseren om hun browser bij te werken wanneer een probleem zich voordoet, is browserondersteuning voor het Dashboard beperkt tot de meest recente browsers. Browserondersteuning voor hotelgasten is uitgebreider, omdat we niet direct in contact staan met hotelgasten wanneer ze boeken. Er zijn twee categorieën pagina's:

Hotelgasten (producten)

Hotelmedewerkers (extranet)

mceclip1.png mceclip4.png

Ondersteunde browserversies

Verouderde browsers kunnen een beveiligingsrisico vormen, omdat beveiligingsupdates meestal worden gemaakt voor de nieuwste versie van een browser. Daarom hebben de meeste browsers nu een optie voor automatische updates. We houden altijd de browserstatistieken in de gaten in onze website-analyse, om te bepalen welk percentage van de gebruikers nog steeds een oude browser gebruikt.

Voor hotelgasten worden deze browsers ondersteund:

• Google Chrome: laatste twee versies
  • Mozilla Firefox: laatste twee versies
  • Apple Safari: laatste twee versies
  • Microsoft Edge: laatste twee versies
  • Microsoft Internet Explorer: alleen de laatste versie (IE11)

Voor hotelmedewerkers worden deze browsers ondersteund:

• Google Chrome: laatste twee versies
  • Mozilla Firefox: laatste twee versies
  • Apple Safari: laatste twee versie
  • Microsoft Edge: laatste twee versies
  • Microsoft Internet Explorer: niet ondersteund

NB We raden hotelmedewerkers gebruikelijk aan om de nieuwste versie van Google Chrome te gebruiken.

Melding van verouderde browser

Als hotelgasten gebruik maken van een verouderde browser, zien ze een melding waarin ze worden aanbevolen hun browser bij te werken. Als ze hun browser niet bijwerken, kunnen ze het product nog steeds met beperkingen gebruiken.

Van toepassing op deze producten

De browserondersteuning die in dit artikel wordt genoemd, is van toepassing op de volgende producten:

Voor hotelgasten:

Voor hotelmedewerkers: