Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-07-02

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Responsive Boekingsmodule

Verbeterd

• Beschikbaarheid via room booker Als uw gast op de hotelwebsite via de direct room booker in de boekingsmodule terechtkwam op een kamer zonder beschikbaarheid, werd de eerstvolgende beschikbaarheid niet automatisch getoond. Als de gast de direct room booker nu aanklikt bij geen beschikbaarheid, klapt de rate slider automatisch uit waardoor de gast kan zien wanneer de kamer wel beschikbaar is.

Responsive Hotel Website

Verbeterd

• Afbeeldingen roteren Er is een wijziging aangebracht waardoor foto's die geüpload worden van een telefoon of iPad nu correct worden geroteerd in het CMS. Een liggende foto wordt horizontaal geüpload en een foto die op zijn kop is gemaakt, wordt rechtop gezet.

New websites