Nieuwe functies en oplossingen tot 2019-07-16

Tip Klik hier en ontvang automatische updates van de nieuwste functies en oplossingen voor producten die u gebruikt.

Responsive Hotel Website

Verbeterd

• Template Night Audit datepicker icoon Elke kamer heeft een eigen booker. Hier kunt u een datum invullen om de beschikbaarheid van de desbetreffende kamer te bekijken. De icoontjes zaten niet meer op de juiste plaats. Deze zijn nu weer juist uitgelijnd aan de rechterkant van het veld.
  • Rateslider Safari De rateslider klapte niet meer uit in Safari, dit is nu weer opgelost.
  • Zwitserse franken Het was niet mogelijk om een boeking te maken als de valuta in Zwitserse franken werd weergegeven door middel van het kiezen van deze valuta met de valuta knop. Dit kan nu weer wel.