Foto toevoegen aan een kamertype

In deze handleiding leggen wij u stap-voor-stap uit, hoe u foto's toevoegt aan een kamer en hoe u bestaande foto's vervangt bij een kamer.

Dit artikel bevat de volgende onderwerpen:

1. Instructievideo “Foto toevoegen aan een kamer”
  2. Foto toevoegen aan een kamer
  3. Bestaande foto vervangen bij een kamer

1. Instructievideo “Foto toevoegen aan een kamer”
De uitleg over het toevoegen van foto's aan een kamertype, is ook te bekijken via de korte instructievideo Een kamer aanmaken.

2. Foto toevoegen aan een kamer
Ga naar Contentbeheer en klik onder Rooms op de naam van de kamer waarvoor u een foto wilt toevoegen. Het toevoegen van kamerfoto’s is mogelijk bij Room Image en Extra Room Images.

Het toevoegen van een hoofdfoto gaat via Room Image. De foto die u hier toevoegt, wordt als eerste getoond in de boekingsmodule van het hotel.

Klik op change. Een pop-up scherm opent waar u op Bestand kiezen klikt. Kies een foto uit een map op uw computer, klik op Openen en vervolgens op Save. Wanneer de foto succesvol is opgeslagen zal de foto getoond worden in het pop-up scherm. Klik rechtsonder op close window om dit scherm te sluiten.

Het toevoegen van extra foto’s gaat via Extra room images.

Klik op change. Een pop-up scherm opent. Er kunnen maximaal 12 extra foto’s toegevoegd worden. Klik op een Edit-link en vervolgens op Bestand kiezen. Kies een foto uit een map op uw computer, klik op Openen en vervolgens op Save. Wanneer de foto succesvol is opgeslagen zal de foto getoond worden in het pop-up scherm. Als u nog een foto wilt toevoegen, klikt u op de volgende Edit-link en herhaalt u bovenstaande stappen.

Wanneer alle extra foto’s zijn toegevoegd, klik rechtsonder op close window om dit scherm te sluiten. Klik tot slot op Save room data.
De hoofdfoto onder Room Image en de eerste foto onder Extra room images worden nu getoond in de kaders.

3. Bestaande foto vervangen bij een kamer
Wanneer u de toegevoegde hoofdfoto wenst te vervangen, klikt u onder Room Image op de change button. Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen zoals hierboven beschreven.

Wanneer u een van de extra foto's wenst te vervangen, klikt u onder Extra room images op de change button en vervolgens op Edit-link onder de te vervangen foto. Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen zoals hierboven beschreven.

Vergeet tot slot niet om op de button Save room data te klikken om de aanpassingen op te slaan.

Vragen? Indien u nog vragen heeft over het aanmaken van een kamer of toevoegen van foto's, neem dan contact op met ons supportteam door een nieuw supportverzoek in te dienen.