Stap 1: Mollie koppelen (10 minuten)

Zodra u een contract heeft getekend voor Hotel Pay Light kunt u het Hoteliers.com Dashboard verbinden met Mollie. Hotel Pay Light aan uw boekingsmodule koppelen bestaat uit 2 stappen en duurt meestal maar 15 minuten in totaal!

Ons supportteam stuurt u een bericht, zodra u de verbinding kan starten. Bekijk de video hieronder of lees het volledige artikel.

--- De video uitgeschreven ---

Mollie koppelen met Hoteliers.com

Om te verbinden:

1. Ga naar dashboard.hoteliers.com > "Contentbeheer" en klik op "Connect to Mollie".

De aanmeldpagina van het Mollie Dashboard opent nu.

Verander in de adresbalk van de pagina "en" in "nl" om de pagina in het Nederlands te zien en uw aanmelding in het Nederlands voort te zetten. mceclip0.png

2. Klik op "Aanmelden" onderaan de pagina om een account aan te maken.

Belangrijk: Mocht u een bestaand account hebben, neem dan contact op met Support voordat u door gaat. Alleen nieuwe aanmeldingen via Hoteliers.com profiteren van de speciale tarieven voor creditcardbetalingen.

3. Klik op "Toegang geven" om Mollie te verbinden met Hoteliers.com.

Zodra u de bevestigingspagina "Successfully connected" ziet, kunt u verder met het instellen van het Mollie Dashboard.

Het Mollie Dashboard instellen

Ga naar https://www.mollie.com/dashboard/settings en vul alle informatie in, bij:

• Settings > Websiteprofielen > Betaalmethodes om de betaalmethodes te selecteren.
  • Settings > Websiteprofielen > Personaliseer checkout om een logo en achtergrondafbeelding voor de betaalpagina in te stellen.
  • Controleer ook of er nog informatie toegevoegd moet worden op de overige pagina's bij Instellingen.

Het Mollie Dashboard is nu ingesteld. Mollie zal nu alle gegevens controleren. Dit duurt meestal 15 minuten tot 1 werkdag. Wacht tot u hiervan bevestiging ziet, voordat u met Stap 2 doorgaat.

Ga naar Stap 2: Hoteliers.com instellen (5 minuten)