Stap 2: Hoteliers.com instellen (5 minuten)

Zodra u een contract heeft getekend voor Hotel Pay Light, zal ons supportteam u een bericht sturen dat u het Dashboard van Hoteliers.com kunt verbinden met Mollie. Hotel Pay Light aan uw boekingsmodule koppelen bestaat uit 2 stappen en duurt meestal maar 15 minuten in totaal!

--- De video uitgeschreven ---

Het Hoteliers.com Dashboard instellen

To complete payment settings:

1. Ga naar dashboard.hoteliers.com > "Contentbeheer" > "Hotel Settings" > "Accepted payment methods" om te selecteren welke betaallogo's voor uw boekingsmodule weergegeven moeten worden.
  2. Ga naar dashboard.hoteliers.com > "Contentbeheer" en klik op een kamertarief. Selecteer "Online Payment" als "Guarantee method" voor elk tarief waarvoor online betalen actief moet staan. Zodra u op "Opslaan" klikt, zien gasten deze betaalmethode verschijnen.

Uw boekingsmodule is nu verbonden met Mollie en Hotel Pay Light staat hiermee live!

Instellingen controleren

Het is altijd goed om te controleren of uw gasten de beste ervaring mogelijk krijgen:

• Ga hiervoor naar uw website en start een boeking. Ga door tot u de betaalpagina ziet. Schrijf het transactienummer op (bijvoorbeeld "EC7F7735A903").
  • Ga naar www.mollie.com/dashboard/payments om te zien of de transactie hierin zichtbaar is.

Zodra u de transactie in het Mollie Dashboard ziet staan, werkt alles goed!